Menu

Content

Breadcrumb

A+ A A-

Fertilizanți

 Pentru a putea oferi clienților săi soluții pentru toate problemele agricultorilor în scopul creșterii unor fructe, legume sănătoase, AGRODOR a inițiat un program de aprovizionare a agricultorilor cu Fertilizanți.Scopul echipei este de a asigura asistența în domeniul fertilizării prin oferirea programelor concrete. În acest sens AGRODOR va merge pe calea consultării fiecărui client în parte începând de la  determinarea necesităților de elemente vitale ale plantei, solului și apei, până la execarea programelor de fertilizare a fiecăerei culturi în parte. În acest sens compania conlucrează cu Compania Ag-Chem din Africa de Sud. O mare parte din produsele Ag-Chem conțin componenți unici, obținuți din alge marine, numite Ecklonia maxima. Ecklonia maxima este o specie de alge marine, nativă în apele reci ale oceanelor din emisfera sudică a Pământului. Cel mai des se întâlnește de-a lungul coastei Atlanticului din Africa de Sud. Ecklonia maxima este o sursa naturală de fitohormoni de creștere: auxine și citochinine. Comparativ cu alte specii de alge marine, hormonul dominant în Eklonia maxima este auxina, care crește rezistența plantei la stresul cauzat de factorii climaterici și boli, stimulează metabolismul celular și creșterea, reglează sinteza acizilor nucleici etc. 

Ag-Chem este unul din cele două companii din lume care deține licența de colectare și prelucrare a acestor alge în scopuri agricole. Astfel fertilizanții Ag-Chem pot fi utilizați pentru creșterea recoltelor BIO.

Pentru a Vă ușura munca, Vă propunem chiteva Programe-tip de fertilizare a diferitor plante din diferite specii și grupe. Cu toate acestea, despre mixarea și necesitățile plantațiilor dumneavoastră Vă recomandăm să consultați specialiștii noștri, care Vă vor putea întocmi un program în baza caracteristicilor și particularităților plantației și terenului pe care crește. 

Program de fertilizare pentru ardei                        Program de fertilizare măr

Program de fertilizare pentru căpșun                     Program de fertilizare pentru cartof

Program de fertilizare gazon                                Program de fertilizare grâu

Program de fertilizare sâmburoase                        Program de fertilizare struguri de masă

Program de fertilizare struguri de vin                     Program de fertilizare tomate

 

În aceste sens Vă putem propune o gamă largă de fertilizanți care pot fi utilizați atât foliar, cât și cu ajutorul sistemelor de irigare prin picurare.

 

Informaţii de Contact

Drumul Național R1 (Chișinău - Ungheni),
km 14,8, s. Cojușna, r. Strășeni
Republica Moldova.
 
 
Telefon fix / Fax: 0 (237) 92 068
Telefon mobil: 068 394 888 /  068 544 887
E-mail: agrodor.succes()gmail.com
 

Despre Noi

Facebook

 

Log In or Register