Menu

Content

Breadcrumb

A+ A A-

Sisteme de Irigare

Creșterea plantelor nu poate fi asigurată fără apă, iar precipitațiile care cad pe parcursul anului, de cele mai multe ori nu sunt suficiente pentru asigurarea cu apă a plantelor. Altă dată precipitațiile anuale sunt mult mai multe decît s-ar cuveni , dar ele cad în momentele cele mai  nepotrivite, cînd plantele au cea mai puțină nevoie de ele. În aceste cazuri soluția este instalarea sistemelor de irigare. Mai există și cazuri cînd plantația pe care am înființat-o, sau  vrem s-o înființăm se află departe de un rîu sau un lac. Cred că pentru agricultorii din Moldova situațiile astea sunt mai mult decît cunoscute. Echipa Agrodor are soluții pentru fiecare dintre aceste cazuri. Inginerii noshtri sunt gata să vă ajute cu sfaturi utile în acest caz și să Vă propună soluțiile cele mai avantajoase în fiecare situație aparte. Noi Vă putem ajuta să planificați locul plantației și să găsiți varianta optimală pentru a putea iriga acest teren, după care Vă putem proiecta, instala și ajuta la întreținerea sistemului de irigare ales. Iar în caz de necesitate Vă putem oferi  toate piesele necesare pentru completare și reparația sistemului.

Partenerii noștri în acest sens sunt companii cu renume mondial, printre care compania italiană Irritec, Compania germană Perrot etc.

Astfel AGRODOR Vă propune servicii de proiectare, instalare și Vă poate ajuta cu sfaturi pentru întreținerea sistemului. 

Informaţii de Contact

Drumul Național R1 (Chișinău - Ungheni),
km 14,8, s. Cojușna, r. Strășeni
Republica Moldova.
 
 
Telefon fix / Fax: 0 (237) 92 068
Telefon mobil: 068 394 888 /  068 544 887
E-mail: agrodor.succes()gmail.com
 

Despre Noi

Facebook

 

Log In or Register