Menu

Content

Breadcrumb

A+ A A-

Geomembrană

Geomembranele sunt produse polimerice plane, subţiri, sub formă de folii, cu permeabilitate extrem de scăzută, utilizate pentru etanşare (impermeabilizare), în contact cu solul sau alte materiale.
Asigurarea calităţii geomembranei începe prin alegerea răşinii sintetice utilizate. Polietilenele de calitate superioara sunt fabricate pentru a raspunde exigentelor extreme impuse geomembranelor. Membranele din polietilena de inalta densitate (PEID) au o rezistenta chimica excelenta, rezistenta la factorii de mediu si la temperaturi inalte, se comercializeaza cu o gama variata de grosimi (0,3 mm ÷ 5 mm), nu prezinta pericol pentru utilizatori, nu sunt toxice, nu polueaza, nu prezinta pericol pentru mediu si sanatatea oamenilor.
In prezent exista o gama larga de tipuri si sortimente de geomembrane pe care societatea noastra le comercializeaza, cum ar fi: geomembrana din polietilena de inalta densitate lisa si rugoasa, geomembrana flexibila, geomembrana speciala, geomembrana cu crampoane si geomembrana pentru impermeabilizare tunele.

Geomembrana PEID este produsa din polietilena de inalta densitate de calitate superioara. Poate avea ambele fete netede sau poate sa fie rugoasa pe o fata sau pe ambele fete. Are culoarea neagra si contine aprox. 97,5 % polietilena, 2,5 % negru de fum, antioxidanti si stabilizatori de caldura. Are o rezistenta remarcabila la radiatiile UV si poate fi instalata in conditii diverse. Geomembrana rugoasa are proprietati de frecare exceptionale care ii permit instalarea pe taluzuri in conditii de siguranta.

Geomembrana flexibila este realizata din polietilena de joasa densitate. Caracteristicile sale de elongatie uniaxiale si multiaxiale o fac foarte potrivita pentru orice aplicatie in care elongatia sau strapungerea sunt critice. Contine aproximativ 97,5 % polietilena, 2,5 % negru de fum, urme de antioxidanti si stabilizatori de caldura. Are fetele netede sau rugoase. Poate fi folosita si pe pante abrupte unde se cer caracteristici de frecare ridicate. Marginile netede pe o latime de 15 cm permit o sudura rapida si usoara.. Este recomandata in locuri cu tasari diferentiate, unde se cere si o frecare marita intre straturi.

Geomembrana speciala este lisa si are pe o parte un strat care reflecta lumina, subtire de culoare alba. Acest strat reduce acumularea de caldura. Alte variante pot avea stratul alb electroconductiv si una sau ambele fete texturate.

Geomembrana cu crampoane este proiectata pentru protectia structurilor din beton. Sunt special realizate pentru preluarea optima a distributiei fortelor, mai ales la schimbarea temperaturii sau aparitiei presiunii apei. Este produsa in 2 culori standard. Cea neagra este folosita in cazul expunerii solare, iar cea gri pentru lucrari care nu au expunere la soare.

Geomembrana pentru hidroizolarea tunelurilor este fabricata din polietilena foarte flexibila si este alcatuita dintr-un strat central negru si 2 straturi exterioare de culoare alba si se produce in 2 grade de rezistenta la foc: B1 si B2.

 

Geomembranele sunt utilizate cu succes la:

  • impermeabilizarea bazinelor de stocare, tratare si epurare a apelor reziduale;
  • impermeabilizarea acumularilor de apa, lacuri artificiale, helestee;
  • protectia elementelor de constructii din beton subterane sau supraterane contra umiditatii pamantului, a apelor cu si fara presiune hidrostatica;
  • impermeabilizarea depozitelor de deseuri industriale, agricole si menajere;
  • impermeabilizarea canalelor, tunelelor, barajelor de pamant;
  • protectia constructiilor metalice din industria petrochimica;
  • constructii hidrotehnice si de gospodarire a apelor;
  • constructii pentru imbunatatiri funciare;
  • statii de benzina, etc.

Scari


Un sistem de stocare a apei este complet numai atunci când a fost montată o căptuşeală rezistentă la apă. Aquatex este parola pentru căptuşeala rezervoarelor. Parola aici înseamnă că trebuie să reflectăm mai întâi înainte de a trece la alegerea ta.
Aquatex este o folie care a fost concepută special pentru utilizarea în horticultură. Deoarece cerinţele şi dorinţele pot varia de la utilizator la utilizator, există mai multe tipuri disponibile:

Aquatex EX


Aquatex ® EX este o folie omogenă pe baza de poliolefine care, datorită proprietăţilor sale specifice, pot fi utilizate pentru multe scopuri pe piaţa de stocare a apei, dar şi în construcţii industriale, proiecte de infrastructură şi a pieţelor din sectorul de mediu.

Precum şi rezistenţa UV acest folie de asemenea, are o rezistenta chimica mare, astfel că este extrem de potrivit pentru utilizare ca o linie siloz sau ca garnitură rezervor pentru apa recirculare depozitare.
Unul dintre marile avantaje ale Aquatex ® EX este rezistenta la intervalul mare de temperatură, de funcţionare de la -40 ° C la +80 ° C. Aceste proprietăţi înseamnă că există mai puţine şanse de daune din cauza îngheţului şi este încă posibil de a lucra cu folie la temperaturi scăzute.
Cu o durata de viaţă aşteptat de 15 - 20 ani (în funcţie de condiţiile la care este expus folie de zi cu zi), aceasta folie are un raport excelent preţ-calitate, în ciuda preţului său mai mare.

PVC


Aquatex ® PVC este o folie omogenă pe bază de PVC, care, datorită proprietăţilor sale specifice, pot fi utilizate pentru multe scopuri pe piaţa de stocare a apei.
Aceasta folie este extrem de potrivită pentru utilizarea ca căptuşeală a liniei siloz sau rezervoarelor pentru depozitarea apei de ploaie curate sau apă de calitate a apei potabile. Aquatex ® PVC a fost distins cu certificatul ATA (Kiwa) pentru calităţile apei potabile şi are, de asemenea, o calitate controlată, care se reflectă în certificatul de produs (K519 BRL).
Flexibilitatea sa ridicată înseamnă că unul din avantajele Aquatex ® PVC este uşor de a lucra cu ea, şi făcând reparaţii la această folie, fie prin lipire sau prin sudare termică este foarte comodă. Folia este disponibilă în grosimi de 0,5 mm şi 1,0 mm.
Cu o durată de viaţă de 15 - 20 ani (în funcţie de condiţiile la care este expusă folia de zi cu zi) preţ favorabil înseamnă că această folie are un raport excelent preţ-calitate.

PVC Plus


Aquatex PVC ® Plus este o folie omogenă pe bază de PVC, care, datorită proprietăţilor sale specifice, poate fi utilizată pentru multe scopuri pe piaţa de stocare a apei.
Aceasta folie din PVC se distinge cu standard de mare rezistenta UV, astfel că este extrem de potrivit pentru utilizare ca căptuşeală la linie siloz sau rezervor pentru acumularea apei în zonele cu un număr mare de ore de soare, sau pentru utilizarea în sere cu un climat artificial.
Flexibilitatea sa ridicată înseamnă că unul din avantajele Aquatex ® PVC Plus este uşor de a lucra cu ea, şi făcând reparaţii la această folie, fie prin lipire sau prin sudare termică este foarte comodă.
Cu o durata de viaţă de 15 - 20 ani (în funcţie de condiţiile la care este expusă folia de zi cu zi) preţ favorabil înseamnă că această folie are un raport excelent preţ-calitate.

Draintex


Draintex ® este o folie omogenă pe bază de PVC, care, datorită proprietăţilor sale specifice, poate fi utilizată pentru multe scopuri pe piaţa de stocare a apei, în special pentru recirculare a apei.
Aceasta folie a fost adăugată la gama Genap BV, în special pentru piaţa de export. Datorită creşterii explozive pe această piaţă cererea a apărut pentru o folie care este adecvat pentru depozitarea atât apă curată şi apă recirculare şi pot fi, de asemenea, lipite. A devenit evident că, în special în ţările de export în cazul în care nu există mecanica instruiţi disponibile sau în cazul în care cunoştinţele în domeniul de sudare cu aer cald de Aquatex ® folie EX nu este prezent, lipsa de o folie cu o combinaţie a acestor proprietăţi a fost regretat .
Am început cu vânzarea de Draintex ® la începutul anului 2006, şi putem spune cu siguranţă că aceasta a fost un succes - reacţiile pozitive din piaţa de export au fost copleşitoare. combinaţie a celor două putând fi lipite si potrivit pentru drenaj / recirculare a apei s-au asigurat că Draintex ® a devenit un produs foarte bine-cunoscut calitate user-friendly Genap intr-un spatiu foarte scurt de timp.
Cu o durata de viaţă aşteptat de 15 - 20 ani (în funcţie de condiţiile la care este expus folie de zi cu zi) preţ favorabil înseamnă că această folie are un raport excelent preţ-calitate.

EPDM


EPDM este un cauciuc sintetic high-tech. EPDM = Propilen etilenă dienă monomere.
Elasticitate ridicată şi rezistenţă ridicată la radiaţiile UV şi de ozon, în special, fac din acest material foarte potrivită pentru apă de etanşare, dar, de asemenea, pentru captarea apei.

Tipuri de EPDM:

Avem 2 tipuri de folii EPDM disponibile  în prezent:
Firestone EPDM folie rezervor într-o grosime standard de 1.02 mm.
Aquatex ® EPDM linie siloz în grosimi standard de 0,75 şi 1,0 mm.
Firestone EPDM rezervor folie
Cerere:
Firestone EPDM folie este utilizat în principal pentru garnituri de rezervoare de apă şi (decorative), iazuri într-o grosime standard de 1.02 mm.
De producţie:
Standard latimi rola sunt prelucrate pentru prefabricate foi mari în fabrică, pe cât posibil, care pot fi apoi unite pe site-ul într-un singur căptuşeală închis mare. Foi de până la aproximativ 2500 m² pot fi prefabricate în producţie.
Numai foi plate pot fi făcute prefabricate. garnituri de formă poate fi făcută doar pe site-ul. Acest lucru este valabil în special pentru iazuri decorative.
De lucru:
Firestone EPDM pot fi doar a lucrat în conformitate cu sistemul de imbinare bandă şi prin mijloace de lipire. De lucru pe site-ul este puternic dependentă de umiditatea relativă.
Garantare:
O garanţie de 10 ani (în descreştere pe lună) este dat pe ambele materiale şi de muncă (conexiuni).
Aquatex ® EPDM siloz de linie
Cerere:
Aquatex ® EPDM linie silozul este folosit pentru căptuşeală de apă şi silozuri de depozitare a gunoiului. Material grosimi de 0,75 şi 1,0 mm, sunt utilizate ca standard pentru apă şi stocare a gunoiului de grajd, respectiv.
De producţie / Pozitionare:
Silozul de linie este produs de mărime şi de tensionat la exterior printr-o curea neagră şi combinaţie cu clichet incuietoare. Etichetele de pe exteriorul servi, de asemenea, ca buclele să stea curelelor pentru a face montarea mai uşoară.
De lucru:
Toate conexiunile de linie în siloz sunt făcute de vulcanizare. Materialul poate fi, de asemenea, folosind lipite sealant / lipici.
Plumb-through:
Plumbul-through pot fi făcute prefabricate în linie silozul la ordinul clientului. Clientul trebuie să indice diametrul ţevii şi poziţia în linie pentru acest lucru.
Garantare:
O garanţie de 10 ani (în descreştere pe lună) este dat pe ambele materiale şi de muncă (conexiuni).
Avantajele specifice de EPDM:
Elasticitate mare (până la 400%), într-un interval mare de temperatura (-40 ° C <T <120 ° C)
chimică bună, termică şi rezistenţă la UV
Excepţional potrivite pentru stocarea pe termen lung de apă caldă (90 ° - 95 ° C)
Durată de viaţă lungă (> 20 de ani, în funcţie de condiţiile şi de aplicare)

Informaţii de Contact

Drumul Național R1 (Chișinău - Ungheni),
km 14,8, s. Cojușna, r. Strășeni
Republica Moldova.
 
 
Telefon fix / Fax: 0 (237) 92 068
Telefon mobil: 068 394 888 /  068 544 887
E-mail: agrodor.succes()gmail.com
 

Despre Noi

Facebook

 

Log In or Register